soa         

Mehr Ergebnisse für soa

Plaatsen waar je een soa kan oplopen zonder seksueel contact Metro.
Adverteren bij Metro. Plaatsen waar je een soa kan oplopen zonder seksueel contact. Als je denkt dat je enkel een soa kan oplopen door seksueel contact, ben je wel heel verkeerd. Het blijft eng om weten dat niet iedereen weet waar en hoe zon aandoening je te pakken krijgt.
5 manieren om een soa op te lopen zonder seksueel contact.
Home Lifestyle Gezondheid 5 manieren om een soa op te lopen zonder seksueel contact. 5 manieren om een soa op te lopen zonder seksueel contact. Soa is de afkorting van seksueel overdraagbare aandoening, een term die gebruikt wordt voor allerlei aandoeningen die vaak tijdens seks worden overgedragen, maar niet noodzakelijk.
SOA Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met SOA of met SOA in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van SOA inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van SOA en verwijzingen daarnaartoe.
Seksueel overdraagbare aandoening Wikipedia.
Sommige soa's' kunnen jaren later zeer ernstige en niet te bestrijden gevolgen hebben, terwijl ze in een vroeg stadium goed te behandelen zijn. Een groot probleem bij een soa is dat iemand die van zichzelf vermoedt een soa te hebben zich er vaak voor schaamt en geen arts bezoekt, omdat de ziekte meestal door buitenechtelijk geslachtsverkeer werd opgelopen.

Kontaktieren Sie Uns